Kreditkort 2

Cart0
i alt:0,-
Din indkøbskurv er tom!

Alarm med kamera

B11 Med Kamera 150x150

I modsætning til de fleste tyverialarmer man kan købe i dag, så er det de færreste som kommer med videoovervågning interageret i alarmen. Men flere og flere tyverialarmer kommer nu med den mulighed. Du har mulighed for at vælge en 100% IP baseret alarm med videoovervågning som kan styres fra samme app. Fordelen ved de IP baserede alarm systemer er man har en langt bedre føling med alle sensorerne i huset. Du kan nemt og hurtigt se hvilken enhed der er aktiveret og med et klik fra din smartphone se hvad kameraerne har fanget af optagelser.

Det eneste du skal gøre for at komme i gang, er at tilsluttes styreboksen til router og følge instrukserne på appen.

GSM Alarm med kamera

Udover de IP baserede alarmer, så kan du også i stedet vælge en traditionel GSM alarm med kamera. Det fungere ikke nær så smart som de IP baserede alarmer, da man kommunikere via SMS kommandoer til alarmsystemet fra appen. Men GSM systemerne kommunikere trådløst via telefonmasterne, så selvom der skulle være strømafbrydelse, så vil alarmen stadig være aktiv da der er indbygget backup batterier i.

Installationen er en anelse mere besværlig end IP alarmerne, men der følger naturligvis manual med til systemet, som guider dig igennem hvordan man gør.

Ring til os i dag på 71 99 26 38 og får gratis teknisk vejledning inden du køber.

Resultater 1 - 5 ud af 5Vis:     Produkter pr side
Resultater 1 - 5 ud af 5Vis:     Produkter pr side

Nyheder