Står I og mangler videoovervågning til butikken, så lad os klare monteringen for jer.

Mange butiksmedarbejdere har før oplevet enten tyveri, tricktyveri, hærværk eller røveri imens man passede sit arbejde. Det er aldrig rart at blive udsat for en ubehagelig situation, hvad enten det er af alvorlig eller mindre alvorlig karakter. Butiksmedarbejdere kan føle sig utrygge, særligt ved alene vagter. Hvis man tilmed ved, at uanset hvad der kommer til at ske i løbet af en vagt, så kan man hverken dokumentere en hændelse eller videregive helt nøjagtige billeder af gerningsmanden til politiet, som videoovervågning kan.

Døjer i med utrygge medarbejdere, risikere I at arbejdsglæden bliver forringet hvilket i sidste ende kan smitte af på kunderne. Det er hverken medarbejdere eller butiksejere interesseret i og derfor kan det hjælpe utrolig meget på forretningen i helhed hvis man investere i et godt og driftsikkert videoovervågningssystem.

Vi er specialister indenfor opsætning af videoovervågning og vi er ikke bange for at påtage os opgaven ved at levere videoovervågning som kan være med til at øge trygheden blandt jeres medarbejdere. Vi ved at butikken er virksomhedens ansigt udadtil og derfor kender vi til vigtigheden for at butiksejere, at butikken altid skal se pæn og præsentabel ud. Derfor springer vi ikke over hvor gærdet er lavest og I kan forvente en flot og præsentabel løsning, som er udført med præcision. Vi kan både klare diskret videoovervågning, men små eller endda skjulte kameraer.

Som udgangspunkt gør vi os altid umage med at skjule kablerne til kameraerne og vi gør ikke brug af forgreningsdåser som ofte ikke er særlig kønne at se på, særligt ikke i en butik.

Vælger I os til at udføre monteringen, er I sikret et pålideligt og driftsikkert system, hvor der ikke er sparet på materialerne.

Ring til os i dag og få besøg af en af vores montører, som både vil afstemme jeres forventninger og efter bedste evne vil få afdækket jeres behov. Som ekstra service, udpeger vi også steder som vi anbefaler kameraerne kan blive placeret for opnåelse af det bedste resultat.

Vi er ikke de billigste på markedet, da vi kun gør brug af kvalitetsprodukter og materialer. Det typiske prislejde for opsætning af videoovervågning til butik, ligger mellem 20.000 og 30.000 kr. eks. moms. Men så får man et driftsikkert system, som altid virker. Man spare i sidste ende en masse penge til teknikker besøg og står ikke med et system som giver jer falsk tryghed.