Kreditkort 2

Cart0
i alt:0,-
Din indkøbskurv er tom!
Videoovervgningtilsommerhus

SIKRING AF SOMMERHUS

Lad os stå for monteringen af alarm og videoovervågning til dit sommerhus

Slider

Skal du til at skaffe dig videoovervågning til sommerhuset, så lad SEVECU klare monteringen for dig!

En videoovervågnings-løsning til dit sommerhus kan vise sig at være en rigtig god investering. En af de store kattepiner ved at have sommerhus er at man stort set er uvidende omkring hvad der sker ved/i sommerhuset, når man ikke er der. Desuden har indbrud i sommerhuse aldrig været mere populært blandt tyveknægte end det er nu, og intet tyder på at kurven er på vej ned.

Hvis du går og er nervøs for hvordan det ser ud i sommerhuset, kan du med en videoovervågningsløsning nu være helt ubekymret. Du vil dermed spare dig lange, unødvendige køreture til dit sommerhus, hvor hovedgrunden til dit besøg er at tjekke om alt er i orden. Husk, at du altid kan tilgå dine overvågningskameraer via en app på din smartphone, PC eller tablet. I tilfælde af der skulle ske noget, vil du være godt rustet mod gerningsmanden med håndfaste beviser i form af billeder med tidstempling som er til stor hjælp for Politiet.

Vi mener selv at være specialister inden for opsætning af videoovervågning og vi er ikke bange for at påtage os opgaven ved at levere videoovervågning som kan være med til at øge sikkerheden i dit sommerhus. Vi benytter kun autoriserede elektrikere og montører, for vi ved at korrekt montering er afgørende for at dit overvågningsudstyr kan fungere helt perfekt og samtidigt være kønt at se på. 

Ring til os i dag og få besøg af en af vores montører, som både vil afstemme jeres forventninger og efter bedste evne vil få afdækket jeres behov. Som ekstra service, udpeger vi også steder som vi anbefaler kameraerne kan blive placeret for opnåelse af det bedste resultat.

Vælger I os til at udføre monteringen, kan vi, ud fra dit personlige budget finde den bedste løsning til at dække dit behov.

Venligst indtast dit for- og efternavn
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input