Kreditkort 2

Cart0
i alt:0,-
Din indkøbskurv er tom!
UNV IP Kamera Viser Farve I Drlig Belysning

Opsætning af videoovervågning

Leder du efter en seriøs samarbejdspartner til levering af professionelt overvågningsudstyr, så er du kommet til det rette sted.

Image is not available
Image is not available

Montering for husejere, sommerhusejere og landejendomme

Montering til virksomheder, foreninger og offentlige instanser

Slider

Et af vores specialer er montering af videoovervågning, hvad enten det gælder montering for private husejere eller for større virksomheder, institutioner, regeringsbygninger, ambasader mv. Vi stiller meget høje krav til kvaliteten af vores arbejde og går aldrig på kompromis med produkterne. Vælger man os som leverandør, vil man få en installation som er udført med præcision, ved brug af produkter af høj kvalitet.

Vores elektrikere og montører gør sig en ære i at udføre alle opgaver, til kunden fulde tilfredshed. Da vi kun gør brug af autoriserede elektrikere og erfarende montører, tør vi derfor godt at love et flot resultat hvor kundens ønsker er imødekommet.

Nogle af de vigtigste overvejelser man som kunde bør gøre sig - inden man vælger leverandør - er at se noget af deres tidligere udførte arbejde, samt deres kunders udtalelser. Kan man ikke få dette, bør man overveje valget én ekstra gang. Derfor har vi valgt at være meget gennemsigtige på dette punkt og kan derfor stolt vise et udsnit af vores arbejde frem.

Vi fremsender meget gerne et tilbud på hvad det vil koste, for at få monteret en professionel sikringsløsning fra os. Det eneste vi skal bruge, er en plantegning af din grund med meter mål, og et par billeder af ejendommens ydrevægge og lofter. Vi kommer også meget gerne ud og giver et tilbud på stedet. Kontakt os for mere informaton Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til os på 71 99 26 38