For at speditører og shipping folk kan give deres interne og eksterne kunder, en hurtig servicering og ekspedering, er det vigtigt at kunne opretholde et godt overblik over havnen. Fra når skibet lægger til kaj til aflastningen påbegyndes, opstår der hurtigt spørgsmål om hvor lang er havnearbejderne nået, hvad er udsigterne til skibet er helt aflastet, er lasten overført til lastbilen og kommer forsendelsen af sted til tiden.

Ofte skal man have fat i flere medarbejdere for at indhente oplysninger om status, hvilket i sidste ende koster tid. Men også ulykker og forsikringssager sket på kajen, kan være vanskelige at dokumentere. Det samme gælder hvis der sker hærværk og tyverier eller anden form for uautoriseret indtrængen.

Vi kan hjælpe med at give shipping folk og speditører et overordnet overblik over kajen, hvor man nemt og hurtigt kan se lastens gang på kajen, direkte fra telefonen, computeren, storskærmen eller hvad der passer bedst til jer. Typisk giver det bedst mening at montere overvågningskameraer i store højder, hvilket stiller krav til kameraernes kvalitet. Derfor gør vi kun brug af produkter som kræver minimal vedligeholdelse og som er af meget høj kvalitet. Anskaffelsesprisen er som udgangspunkt i den lidt højere ende, sammenlignet med andre overvågningskameraer. Men i sidste ende viser det sig altid at være den bedste investering, da man spare leje af lift og teknikker besøg som skal komme og udskifte kameraet. Det går ud over den daglige drift og helhedsoplevelsen af videoovervågningen.

Vi har erfaring med montering af videoovervågning til havn, og har leveret løsninger som passer til de mest gængse problemstillinger man som speditør kan komme ud for.

Det er meget normalt at der kan være flere kilometer mellem hvor kunden ønsker at overvågningskameraerne skal placeres, men det spiller ingen rolle for os. Vi er specialister I at kunne tilbyde sær tilpassede og skræddersyet sikringsløsninger, som udover kan bruges til optimering af arbejdsgange, også kan bruges til at skabe øget sikkerhed på havneområdet.