For virksomheder kan et svind i lagret betyde meget økonomisk set, for nogen kan der være tale om små beløb medens for andre kan det være modsat. Der kan være mange grunde til hvorfor svind i lagret opstår. Det kan være et udtryk for at der er processer som skal optimeres, leverandører ikke afsender korrekte antal og i værste fald, at der er en eller flere medarbejdere som ser jeres lager som et stort tag selv bord.

Det er ofte svært at vide nøjagtig hvad der sker, men hvis i den yderste konsekvens viser sig at være en medarbejder som er årsagen, bliver situationen pludselig meget alvorligt. Vi ved at en illoyal medarbejder i det lange løb kan være meget skadeligt for en virksomhed og ofte er det også denne medarbejder som er med til at skabe dårlig stemning på arbejdspladsen.

Uanset årsagen, så er det aldrig rart at vide, at virksomhedens varer - som er fundamentet for forretningen - oplever svind ved lageroptællingen. Det kan stoppes eller reduceres hvis man får installeret videoovervågningen på lagret.

Vi kan hjælpe med monteringen, opsætningen og installationen, hvor udførelsen af arbejdet bliver udført professionelt og ordentligt. Vi kan hjælpe jer med at kunne dokumentere varens gang og nemt finde frem til tidspunktet hvor varens blev sat på hylden, til den igen bliver afhentet af posten.

Vi sørger for at skjule ledningerne de steder de kan skjules, og alt afhængig af jeres ønsker, kan vi både montere kablerne i rør og metalrør. I kan med ro i maven overlade opgaven til os, såfremt I er på udkig efter et driftsikkert og yderst pålideligt overvågningssystem, som altid er i drift.

Vi gør kun brug af kvalitetsprodukter og materialer når vi montere, derfor er vi heller ikke de billigste. Til gengæld, skal I ikke forvente en masse problemer med produkterne som ofte vil kræve et teknikker besøg.