Til virksomheder som døjer med indbrud og hærværk

Det er aldrig behageligt at møde på arbejde og konstatere at der har været indbrud eller se sin facade overmalet med graffiti. Det er demotiverende og man skal ofte bruge en masse tid på, at udarbejde en opgørelse over de stjålne effekter eller få overblik over skadens omfang. Selvom man har tegnet en indbrudsforsikring, er det hverken rart for medarbejdere eller ejere at opleve et indbrud. Hvis indbrudstyven har haft succes med indbruddet, er der risiko for at det bliver tilbagevendende, derfor er det godt tidspunkt at få sat videoovervågning op, som dels kan virke præventivt men også som et redskab til at dokumentere evt. nye hændelser.

Vi sørger for at fjerne al den bekymring som du måtte sidde med. Lad os hjælpe jer med at installere et godt og professionelt videoovervågningssystem, som viser skarpe og oplyse billeder om natten, hvor du nemt og hurtigt kan se og dokumentere hvad der foregår i og omkring din virksomhed.

Produkterne vi anvender altid af høj kvalitet, som sikre dig høj stabilitet og driftsikkerhed. Du risikere derfor ikke et ustabilt anlæg, som kræver mange teknikker besøg. Vi ved at vi ikke er blandt de billigste på markedet, men til gengæld betaler I for et arbejde hvor montøren har gjort sig umage med arbejdet. Vi laver ingen overspringshandlinger, og sørger som udgangspunkt altid for at skjule kablerne. Ligeledes gør vi ikke brug af forgreningsdåser, da disse nemt kan blive vandaliseret og dermed udgøre en sikkerhedsbrist for den totale løsning.

Vi tilbyder altid et uforpligtende møde, hvor vores sikringskonsulent og montør kommer med anbefalinger til korrekt valg og placering af overvågningskameraerne.

Ring til os i dag på 71 99 2638, eller lad os ringe til dig.