Kreditkort 2

Cart0
i alt:0,-
Din indkøbskurv er tom!

VIDEOOVERVÅGNING

Analog Kameraer Svbs 150x150

IP Videoovervågning

Som noget af det første, bør man tage indbrudstyvens briller på. Undersøg hvilke steder man kan stå uforstyrret hen. Vi ser ofte at kælderskakte og private husejeres haver ofte er meget sårbare. For virksomheder gælder det ofte baggårde og tilstødende lager, hvor man uforstyrret kan bevæge sig rundt. Det er helt essentielt, at man får opsat videoovervågning sådanne steder, gerne med aktivering af bevægelses- eller perimeter detektering. Men også ansigtskendelse kan være en rigtig god idé for minimering af fejlalarmer.

Analoge overvågningssystemer til simple og komplekse løsninger.

Der er flere gode grunde til at vælge et analog system. For det første er kvaliteten på nye analoge kameraer i top, på trods af at det er en teknologi af ældre dato. En anden klar fordel ved analog systemer, at de er langt billigere end IP videoovervågnings-systemer.

I tvivl om hvad du skal vælge?
Prøv vores behovstest og svar på 8 simple spørgsmål

Der er ingen produkter i denne kategori

Nyheder

bevægelsesdetektering2.png

Traditionel bevægelsesdetektering

Virker bedst til indendørs videoovervågning, hvor der er ikke er eksterne faktorer, såsom regn, sne, vind mv. som kan være med til at udløse en fejlalarmering. Denne funktion understøtter de fleste optagere til videoovervågning.

Hvis man ønsker alarmering fra videoovervågningen, skal man huske at vælge overvågningskameraer som ingen støj producere. Ligeledes er det meget vigtigt at billedet om natten er klart og tydeligt, og der må ikke være støj på billedet. Såfremt man ønsker at have videoovervågningen som den alarmgivende enhed, skal man huske at det ikke vil være nær så effektiv som en traditionel tyverialarm. Det bedste er derfor at kombinere videoovervågning med en tyverialarm for opnåelse af maksimal tyverisikring.

Perimeter detektering

Er en noget mere effektivt, da man optegner retningsbestemte regler. Det vil sige at man eks. indtegner en indkørsel, hvis noget bevæger sig ind eller ud, vil algoritmen detektere at en betingelse i reglen er opfyldt hvorefter en alarm bliver aktiveret. Denne metode reducere mængden af fejlalarmeringer betydeligt og er derfor egnet til udendørs videoovervågning.

Tripwire3.png

 

Facedetect

Ansigtsgenkendelse

Fungere på samme måde som de fleste nyere smartphones. Når man tager et billede, beregnes der ud fra billedet om der er tale om et menneske hvor en firkant om ansigtet fremkommer. Denne måde er yderst effektiv til udendørs videoovervågning, da sne, regn mv. bliver ignoreret, men så snart et menneske bliver synligt, vil alarmen blive aktiveret.